De mensen die boeken via Sundar India leveren allemaal hun bijdrage aan onderwijs voor kinderen in India. Lees hieronder de ervaringen van bezoekers die u al voorgingen.

 • Kallitsa en Geert
  Wat hebben wij een leuke ervaring gehad in Sanoli bij de familie van Manoj. Een homestay gerealiseerd door de twee gastvrije zussen Patries en Naomi. We hebben daar het dagelijkse leven van deze lieve familie mogen meemaken. We hebben kleding laten maken door Yjotti, naan gebakken met Anita en door het dorp met zn hartelijke bewoners gewandeld. Aansluitend hebben wij een 14 daagse tour gemaakt met Manoj in een fijne schone auto met airco, vers koud water en hotspot zodat we tussen alle onvergetelijke ervaringen door de beschikking hadden over internet. Manoj is een ervaren voorzichtige en zeer betrouwbare chauffeur die ons veilig 3000 km langs alle prachtige plekken in Rajasthan heeft rondgereden. Hij verteld onderweg veel over de bezienswaardigheden en brengt je naar alle mooie locaties en hotelletjes. We hebben de mooiste paleizen, forten, woestijn en tempels bezocht en bekeken. We hebben incredible India wat beter leren kennen en begrijpen. Het was een heerlijke onvergetelijke reis. Een echte aanrader!!!! Bedankt voor alle goede zorg.
  Kallitsa en Geert
 • Eric Gommans Oktober 2018
  Wat een heerlijke beleving hebben we gehad in Great India!! We hebben dankzij Manoj een prachtige totaal beleving mogen ervaren. Van de prachtige romantiek bij de Taj Mahal tot de back to basic in de woestijn bij Jaisalmer. In het chaotische verkeer in India weet Manoj ons veilig en beheerst te manoeuvreren van de ene naar de ander locatie. Daarbij vertelt hij je ook nog wat je onderweg tegenkomt. Op het juiste moment adviseert hij ons een gids. We voelden ons veilig op alle plekken. Na onze rondreis een afsluitend verblijf in de homestay in Sanoli bij de vriendelijke en gastvrije familie van Manoj. Patries en Naomi hebben daar een heerlijke homestay gemaakt met duidelijke invloeden uit Nederland aangepast aan de Indiaase cultuur. Fijn bed,goed eten en alles brandschoon. Kortom onze reis was van A tot Z perfect in orde Een 100% aanrader. Enorm bedankt !!!
  Eric Gommans Oktober 2018
 • Jeroen Bouwmans Oktober 2018
  Een ervaring om nooit te vergeten !!!!! Rondreis en verblijf homestay met Manoj. India is 100% anders dan onze westerse wereld. Wij hebben er enorm van genoten. Manoj heeft ons fantastisch begeleid op onze rondreis.
  • Hij rijdt rustig en beheerst( dit is een enorme prestatie gezien het enorme drukke verkeer )
  • Maatwerk ten top: regelt( in alle prijsklassen) hotels, restaurants en gidsen als je dit wilt. Alles flexibel en tegen betere tarieven dan op bekende sites.
  • Bijzonder vriendelijk in de omgang
  • Veel kennis van de cultuur ,bezienswaardigheden en de omgeving
  • Flexibel, niet alleen qua tijden maar ook tussentijdse verandering van reisprogramma.
  • Veilig gevoel
  • Controleert zelfs de factuur van het hotel zodat het ontbijt niet ten onrechte in rekening wordt gebracht.
  Wij hebben onze reis afgesloten met een verblijf in de homestay. Heel erg gastvrij, geweldig eten en echt gezellig. We werden meteen uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een babyparty om te vieren dat er een jongetje was geboren in het dorp. Al met al een bijzondere reis en unieke ervaring
  Jeroen Bouwmans Oktober 2018
 • Manouk Lohuis augustus 2018
  Wat een leuke ervaring was het om bij Manoj en zijn familie te slapen! De kinderen zijn vol enthousiasme en laten je graag van alles zien en willen ook graag spelletjes spelen als je dat leuk vindt. De vrouwen vinden het geweldig als je komt helpen met koken. Verder op de motorbike met een neef de omgeving verkend en door het dorpje rondgelopen waarbij je wordt uitgenodigd om chai te drinken. Ik had het geluk dat er net een baby geboren was bij een vriend van de familie dus daar zijn we ook langs geweest. Ik ben helemaal ondergedompeld in het Indiase leven en ze hebben me van alles uitgelegd. LEUK !!
  Manouk Lohuis augustus 2018
 • Janny Pleijsier
  Tijdens ons verblijf in India hebben wij een tour van 5 dagen met Manoj gemaakt, vanuit Delhi naar het zuiden van Rajasthan.Ondanks het feit dat wij hem pas op een laat moment belden, stond hij de volgende op de afgesproken tijd klaar voor ons hotel. Tijdens onze reis heeft hij ons uitgenodigd om een nacht in zijn eigen dorp te logeren. Dit was voor ons een hele mooie ervaring. De kans te krijgen om te ervaren hoe er op het platteland van India geleefd wordt,is bijzonder. Ook heeft Manoj ons veel verteld over zijn cultuur en de manier van leven. India is een land waar je veel indrukken opdoet en de reis met Manoj was voor ons een hoogtepunt van onze India reis !
  Janny Pleijsier
 • Hanita, Sietske en Marion
  Eind 2017 hebben wij met Manoj een onvergetelijke rondreis gemaakt door Rajasthan. Dit was onze eerste India rondreis maar zeker niet de laatste. Het hoogtepunt van onze reis was toch wel ons verblijf van 3 nachten in de prachtige en comfortabele homestay van Manoj en zijn familie in Sanoli, een agrarisch dorp waar de wegen ongeplaveid zijn en het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. De hartelijke ontvangst van Anita, Jyotti en hun kinderen maakten dit verblijft tot een cadeautje.We kregen de kans om een paar dagen deel uit te maken van het Indiase gezins en dorpsleven. Er is geen restaurant in het dorp maar het eten dat Jyotti en Anita koken is echt heerlijk en ook samen koken was een ware beleving. Na het avondeten eindigden we steevast met zn alle op het dakterras en ik weet niet wie er meer genoten heeft. Wij, hun gasten, of Anita Jyotti en de kinderen. Kort samengevat krijg je een combinatie aangeboden van :
  • Maatwerk rondreis met ruimte voor aanpassingen onderweg
  • Toeristische hoogtepunten met een verblijf bij de locals
  • Prachtige en comfortabele homestay met heerlijke bedden.
  • Je komt op plaatsen waar de meesten toeristen niet komen
  • Een vriendelijke gids en goede chauffeur, die er alles aan doet om het je naar de zin te maken
  • Veiligheid voorop !! Manoj rijdt rustig en veilig.
  Hanita, Sietske en Marion
 • rivka and Ilan Israel
  Manoj is an intelligent person that helped us in our trip in India. He select good quality hotels, resolve all our problems with communication and money. He took us to places we didn,t know about. He is a very nice caring person and a professional driver.
  rivka and Ilan Israel
 • Ingrid
  In november 2016 ben ik met Manoj in New Delhi, Jaipur en Agra geweest.Mijn eerste keer in India. Ik vond het best spannend om alleen te reizen in dit land maar Manoj maakte het uiterst gemakkelijk. Hij is een goede en rustige chauffeur, spreekt goed Engels en weet veel te vertellen over India. Prettig gezelschap. Aan het einde van mijn trip ben ik ook nog een paar dagen te gast geweest bij zijn familie in de homestay. Een super leuke ervaring die ik niet had willen missen. Hoewel je echt in een klein dorpje verblijft, is het comfort van de kamer en badkamer prima. Zijn vrouw Anita en schoonzus Jyotti zijn hartelijke gastvrouwen en de kinderen zijn ontzettend lief. Ze maken het je goed naar de zin en het ontbreekt je aan niets. Heerlijk Indiaas eten. Ik heb het plattelandsleven meegemaakt en dat is een unieke ervaring: ruim 70 jaar terug in de tijd met een smartphone in je hand. Ik had het niet willen missen!
  Ingrid
 • Saskia en Francien
  Wat een geweldige tijd hebben wij gehad in de homestay in Sanoli. De ontvangst was hartverwarmend. Eerst wat bijkomen in een schone gezellige kamer met een heerlijk bed. Op het dakterras keken we uit op het authentieke dorpje, we konden er lekker chillen en genieten van de heerlijk verse vegetarische maaltijden en de chai. We voelden ons erg welkom.  In de homestay is een schone moderne douche met warm water en de mogelijkheid om je kleding te wassen. Wij vonden het heel gezellig om s avonds met de kinderen Ayhus, Sakshi en Tapan spelletjes te spelen en hebben geweldige herinneringen aan de familiebingo. Het leek alsof we 100 jaar terug gingen in de tijd toen we door het dorp liepen, de mensen nodigden ons uit voor chai en we hebben genoten van deze hartverwarmende contacten. Wij hebben het als heel bijzonder ervaren om het familieleven van zo dichtbij mee te maken. In de plaatselijke winkel hebben we prachtige kleurrijke stoffen gekocht waar Jyotti kaftans voor ons van gemaakt heeft. Sanoli homestay was voor ons echt een hoogtepunt van onze reis door India. Wij gaan zeker terug ! Met Manoj, de man des huizes en tevens onze driver hebben we veel plezier gehad. Hij bracht ons veilig naar de plaatsen die we wilden bezoeken, hij denkt mee en doet suggesties. Zijn auto is elke dag keurig schoon en er is vers drinkwater en wifi.
  Saskia en Francien
 • Dirk en Fleur
  In december 2016 hebben wij een fantastische 'Golden Triangle' rondreis met Manoj gemaakt. Het was heerlijk om na het ervaren van de Delhi-shock even tot rust te komen en te genieten in het echte India in Sanoli. Manoj is een echte Indiase gentleman en laat door zijn kennis en ervaring zijn land op een bijzondere manier zien. Wij komen ongetwijfeld nog een keer terug om met hem het noorden van India te verkennen.
  Dirk en Fleur
 • Wendy de Boer - januari 2017
  Manoj is een echte aanrader. Je kunt met hem een dagtrip in Delhi maken maar je kunt hem ook voor langere tijd boeken en een rondreis door Rajasthan maken. Hij haalt je op van het vliegveld. Je kunt bij hem thuis slapen in de Homestay in een fantastisch lokaal dorp. Hij heeft daar echt een schattig ingerichte kamer. Je wordt warm onthaald door zijn familie en van s'ochtends tot s'avonds wordt je verwend met heerlijk eten en gezelligheid. Je ontmoet de lokale bevolking en er is ook een markt in de buurt. Ik vond het echt een bijzondere intense ervaring. Voor de fotografie liefhebbers onder ons, ga er lekker op uit en laat Manoj je naar alle fotogenieke plekken brengen. Manoj is naast een geweldige driver ook een goede assistent voor mij geweest bij het fotograferen. Hij wist mij op veel mooie plekken te brengen.
  Wendy de Boer - januari 2017