De mensen die boeken via Sundar India leveren allemaal hun bijdrage aan onderwijs voor kinderen in India. Lees hieronder de ervaringen van bezoekers die u al voorgingen.

Fridi, Ella,Guusje,Fleur, Cornelie en Carin Rondreis Rajasthan in Februari 2020


Van 19 tot 28  februari 2020 hebben we met 6 vrouwen een India rondreis met prive chauffeur naar Delhi, Sanoli, Pushkar, Jaipur gemaakt. Het had niet beter kunnen zijn met Manoj als persoonlijke begeleider en Karam als prive chauffeur.( dit omdat we een bus wilde en Manoj hier niet in mag rijden ) Beiden rustig met humor, netjes, zorgzaam, betrouwbaar, punctueel en door de flexibele opstelling was er alle ruimte voor onze wensen. Patries die ter plekke in Sanoli was en Naomi die vooraf meedacht hebben er alles aan gedaan om het voor ons tot een onvergetelijke rondreis te maken. En wat een uiterst gezellige homestay met prima bedden. De familie van Manoj heeft ons zo warm ontvangen en verzorgd. In Sanoli, de wandelingen met gids Rakhes, camel car drive naar de heilige koeienplaats met Blue eye, moterritje met Manoj, henna tattoo van Sakshi, verse Aloe vera behandeling van Patries, buffel yoghurt maken, chapatti bakken met Anita, kleding van Jotti, de bruiloft, het schoolbezoek etc etc. Alles even fantastisch en persoonlijk. Wat een enorme verrijking om zo een stukje mee te maken van het Indiase leven op het platteland. Voor ons een dikke 10 en een grote aanrader.

Highly recommanded John .Deli Agra en Homestay Februari 2020


Deze geweldige man was onze chauffeur voor 9 dagen. Hij is een erg aardige man en zorgt goed voor je. Daarnaast is hij erg punctueel en flexibel. Maar het meest belangrijkste van alles hij rijdt erg veilig en spreekt goed Engels. Ook zijn we te gast geweest in zijn homestay wat voor mij het hoogte punt van mijn India rondreis was. Wat het zo bijzonder maakte is de unieke kans om voor een korte tijd deel uit te maken van een ( prachtig ) Indiaas gezin en het bijzondere dorp waarin zij wonen. De aandacht, gastvrijheid en zorgzaamheid van onze gastvrouw Patries maakte dit verblijf helemaal compleet.

George Delhi Jaiphur en Homestay Februari 2020


Just could not wish for more   Recommended!! Manoj has driven me trough the country for 9 days and it was a fantastic experience. I would not know where to start or what to do without a driver( my first visite to India ) and Manoj was perfectly prepared for my needs. He is friendly and made me feel safe, welcome and relaxed. His car is clean and well maintained plus he offers water bottles and ( surprise )  free WIFI. He speak English well and knows so many interesting things, about the fascinating history, residents as well as sights of New Delhi and the surroundings. Just could not wish for more.   Thank you Manoj!!!

Harrie en Gerda Rajasthan tour met Babu december 2019


Wij hebben en India tour gemaakt met Babu door Rajasthan en daar na nog via Allahbad naar Varanasi met Babu. Het was voor ons de eerste India tour. De eerste 3 dagen hebben we zelf sightseeing in Delhi gedaan, en dit is heel goed te doen. Op de afgesproken  tijd en plaats hebben we Babu ontmoet en het voelde meteen goed voor ons. Hij spreekt goed Engels en doet zn best om je een fijne vakantie te bezorgen. Wij hebben een sterke voorkeur voor de vooral niet te toeristische plekken. Babu heeft dit goed opgepakt en heeft ons naar vele mooie plekjes gebracht. Een voorbeeld hiervan is Pali waar de saris gemaakt en geverfd worden, een echte aanrader. Daarnaast zijn we ook in een heel klein dorpje Sanoli geweest waar een super leuke homestay ligt, en waar we heel gastvrij ontvangen werden. Een heel gezellig dorpje met vriendelijke niet opdringende mensen. Een watermolen door buffels aangedreven, waar kan je dat nog zien. Wij vonden het vooral leuk om op het platteland op de plaatselijke bevolking af te stappen en contact te maken. Deze niet toeristische plaats tussen Delhi en Jaipur was perfect. Daarnaast zijn we ook nog bij een meer geweest waar ongeloofelijk veel meervallen zaten, welke gevoerd worden. Babu verteld veel over de Indiaase cultuur en over zijn eigen land Nepal. Hotels en restaurants werden door hem geregeld en als er iets is dat je niet bevalt geeft het hem meteen door, hij heeft een groot netwerk en kan veel voor je regelen. We vonden het ook erg gezellig om met hem een potje rummicub te spelen, pilsje erbij en je hebt een leuke avond. Zouden we ooit naar Nepal gaan dan gaan we zeker met Babu. Babu super bedankt!!!

Echt geweldige tour met Manoj Februari 2019 Christie


Manoj is een aardige moderne private driver.  Hij rijdt voorzichtig en weet je veel te vertellen over zijn land en de cultuur. We zijn met hem naar Agra en Jaiphur geweest Hij zorgt erg goed voor je en heeft veel ervaring. Ik heb veel ervaring met drivers over de hele wereld en ik kan met zekerheid zeggen dat Manoj een van de beste is.

Emy Memorable 3 daagse tour maart 2019


Manoj is een veilige en betrouwbare private driver. Wij zijn 3 dagen met hem op pad geweest en gaan de volgende keer zeker weer met hem. Ik kan hem bij iedereen aanbevelen.

Annelies en Henriette November 2019 Korte tour en Homestay


We hebben een korte gouden triangel tour gedaan met Manoj en het was geweldig. De beste evaring was bij hem thuis in Sanoli, hij heeft een super leuke homestay in Ibiza style samen met Patries en Naomi zijn vrouw Anita en zn schoonzus Yjotti. Je ervaart hier het landelijke leven en woont dus een paar dagen in het huis van Manoj en zijn familie. Ze hebben 3 super leuke tweepersoonskamers en een heerlijk terras. De prijs die je hiervoor betaald is super gezien het feit dat dit inclusief alle maaltijden is. Het is echt het platteland en ze hebben een buffel, dus verse melk en yoghurt. Vanuit hier zijn ook dagexcursies mogelijk naar bv Japhur of het amberfort.

Mark januari 2020. Manoj the perfect driver.


Manoj is een vriendelijke private driver met goede skills. Hij heeft ontzettend goed voor ons gezorgd. Hij is flexibel, behulpzaam en punctueel. We hebben met hem de gouden triangel tour gedaan Hij pikt je op en dropt je waar je wilt en hoe laat je wilt, dat maakt het reizen door India met hem heel flexibel. Zijn rijstijl is absoluut top level . Ik ga zeker volgende keer weer met hem en kan hem oprecht bij iedereen aanbevelen.

Patricia en Ramona KLM December 2019


Wat een mooie ervaring was het om bij jullie in de homestay te zijn. Wij hebben er echt van genoten. Ik waardeer je goede inzet en je warme welkom

Hanita, Marjon, Sietske en Elsje. Oktober 2019


Voor de tweede keer hebben we een heerlijke rondreis gemaakt met Manoj, onze prive chauffeur en tourguide. Je zou hem werkelijk tekort doen door hem alleen chauffeur te noemen. We kwamen midden in de nacht op Delhi airport aan en hij stond ons keurig op te wachten. We hadden van te voren al besloten om geen hotel in Delhi te boeken maar meteen door te gaan naar de homestay, waar we met onze neus in het Dewali festival vielen. Wat een India rondreis met Sundarindia zo bijzonder maakt zijn de extra dingen zoals een verblijf in de homestay in Sanoli. Je maakt hier echt kennis met het alledaagse leven en cultuur in een Indiaas dorp en maakt deel uit van de familie van Manoj.  Gelukkig wel met wat westerse gemakken zoals een goed bed. Een reis met Sundarindia verschilt dan ook in alle opzichten van andere rondreizen en gaat veel verder dan de doorsnee reizen die aangeboden worden. Je merkt aan alles dat Naomi en Patries samen met de familie van Manoj er alles aan doen om hun gasten een geweldige ervaring te geven. Na 4 dagen in de homestay en het diwalifeest  zijn we begonnen aan onze Rajasthan trip, deze bracht ons naar Pushkar, Bikaner, Jaiselmer, Jodhpur, Jaipur, Ranthambore, Agra en terug naar Delhi. Alles was meer dan de moeite waard maar we willen toch nog wat hoogtepunten extra vermelden : de homestay,  Monkeytemple in Jaipur, onze overnachting onder de sterrenhemel bij de gouden woestijnstad Jailselmer, en tot slot onze fietstocht door oud Delhi. India is een land dat zich niet echt laat omschrijven in een korte review, Je valt hier vaak van de ene verbazing in de andere. Het land is arm, veel plekken zijn vies, maar het is ook kleurrijk en de bevolking is hartelijk en je maakt dingen mee die je nergens meemaakt. Nog een laatste tip, laat Manoj je hotels regelen, dat heeft ons veel geld gescheeld.

Lammy Brouwer en Femke Steendam September 2019


Wat een heerlijke Rajasthan rondreis hebben wij gehad met Manoj onze prive chauffeur. Een aanrader voor wie ooit India wil bezoeken. De vrijheid die het ons gegeven heeft en zijn goede zorg. Hij boekt super leuke hotels en je hebt een compleet flexibele rondreis. Wij hebben de India tour afgesloten met een verblijf in de homestay van zijn familie in Sanoli, een dorp tussen Delhi en Jaipur. We zijn zo gastvrij ontvangen door zijn vrouw Anita en schoonzus Yjotti. Het was ook een heerlijk rustpunt na onze rondreis door incredible India, Rajastan !. Terug naar een basic life in een dorpsgemeenschap waar de tijd stil heeft gestaan. Kennis gemaakt met locals, hondjes gevoerd, hindischooltje en plaatselijke roze tempeltje bezocht en rustig kunnen lezen op het dakterras van deze gezellige homestay!!!! En zelfs een slapend dorp verveeld niet in India, er valt altijd wel wat te vieren zoals mijn afsluitende bijzondere babyparty!!! Nogmaal bedankt voor de goede zorgen.

Patricia en Aat maart 2019


On our way from Delhi to Jaipur we visited and had a lunch at Sanoli homestay. A lovely homestay in a small village Sanoli.. Dutch Patries Hartog met the family Yadav during here own trip in 2012. Since then she and here sister support the family. Sanolihomestay is a beautiful place with modern facilities. A great place to stay ! Thank you for your hospitality and a great lunch!!!

Petra,Luc en Wessel maart 2019


We really liked our trip to India organised by Patries.  Me, my son and his friend ( 12/13 years )did a short trip of a week. Manoj our driver took very good care of us.  He is a nice quiet man. We stayed much longer then planned in the homestay. It was relaxing and the real India. Good food, nice chai every morning in bed with the sun through the window and good breakfast . Thanks to the hole family and offcourse Patries for giving us such a nice week !!!!!

Hans, Corry en Wenneke Februari 2019


India stond nooit hoog op mijn verlanglijstje maar in Februai 2019 gingen we dan toch. Omdat dochter en man dit bijzondere land wilden ervaren en ik het door bemiddeling van Sundar India wel aandurfte. Bovendien droegen we hiermee een beetje bij aan het schoolgeld van de kinderen van Manoj. We hadden een prima chauffeur, Babu. Hij leidde ons vlotjes en veilig door de chaos ( tip : echt niet zelf rijden in India) en had als bonus en verrassing een stop bij Siberische kraanvogels voor ons bedacht : dank je Babu ! Gevraagd aan onze dochter wat zij het hoogtepunt van de reis vond : de homestay in Sanoli. De rust, de verhalen van Patries over en bezoekjes aan  de bewoners van het dorp, de blauwe kamer met heerlijk bed, het ontbijt met zelfgemaakte verse buffel yoghurt en als klap op de vuurpijl de bruiloft! in sari!. Heel bijzonder om dat allemaal mee te maken. Ook het bezoek aan de school van de kinderen Yadav was een beleving. De Taj Mahal mag natuurlijk niemand overslaan. Dit gebouw ademt liefde. Ook Jaiselmer met kamelentocht en buiten slapen in de woestijn met z n drietjes onder de sterrenhemel was een ervaring om nooit te vergeten en een mooie afwisseling met de steden. De rattentempel in Desnok was ook bijzonder. De devotie en toewijding van de tempelbezoekers is ongeloofelijk. Ik zie ons nog niet zo gauw offeren en de grond kussen waarop ratten lopen. Verder was het ff wennen dat wij voor Indiers een bijzonderheid zijn : buiten Delhi wilde iedereen met ons op de foto. Voor mij valt India Rajashan samen te vatten onder de noemer: VEEL. Mensen, dieren, chaos, geluiden, luchtverontreiniging, contrasten, rituelen, tradities, geloven, gebruiken, gelatenheid, handel, handwerk, kleurrijke kleding, forten. paleizen, tempels, leven op straat en veel indrukken. Ik kan het aanraden dit te ontdekken via Sundar India.   Delhi-Agra-Homestay Sanoli-Jaipur-Pushkar-Jodhpur-Jaiselmer-Khuri-Bikaner-Mandawa-Delhi

Gaia oktober 2018


"Mijn verblijf in India had niet beter kunnen beginnen dan in de homestay van Patries en de Indiase familie van Manoj. Het was mijn eerste keer in India, en samen met een vriendin vonden we het vrij spannend om alleen rond te reizen in het noorden van India. Via een vriend werden we getipt om contact op te nemen met Manoj en Patries. Aangekomen op Delhi werden we na een lange vlucht opgehaald en direct naar de homestay gebracht. Daar aangekomen was het alsof we bij onze tantes op bezoek kwamen. De familieleden van Manoj waren heel warme hartelijke mensen en ons verblijf in India had niet beter kunnen beginnen.  We voelden ons gelijk thuis en op ons gemak. We hebben heerlijk uit kunnen rusten in een fijn bed en we hebben onze eigen kurta laten maken met stoffen die we in het dorpje vlakbij hebben uitgezocht. We hebben heerlijk uitgebreid gegeten en een bezoek gebracht aan de tempel en als kers op de taart hebben we samen met de families Divali gevierd. Dat was een herinnering die we nooit zullen vergeten. Daarna begon het avontuur en gingen we met een oom van de familie, genaamd Balram, op de avontuur naar Jaipur, Pushkar, Jodhpur, Jaisalmer en Bikaner.  (Zelf vond ik Jodhpur en Jaipur het mooist, en Bikaner niet zo).  Balram reed rustig en voorzichtig en liet ons alle bijzondere plekjes zien. Na een aantal dagen voelde hij echt als een oom voor ons. We zijn met hem naar zijn favoriete restaurantjes / lassi-plekjes geweest. Ook zijn we naar een echte Bollywood film gegaan, dit was een ervaring om nooit te vergeten. Balram rijdt je niet alleen van punt a naar b, hij geeft je ook advies.  We genoten van de luxe dat we onze eigen chauffeur hadden in het soms drukke chaotische India, het gaf een heel veilig gevoel. Aangekomen in Bikaner moesten we afscheid nemen en dat viel ons best zwaar. Gelukkig zien we hem snel weer, want hij heeft ons uitgenodigd op de bruiloft van zijn zoons. Dankjewel voor deze mooie ervaring!  Ik zal jullie niet snel vergeten. Gaia 27, Amsterdam.

Kallitsa en Geert november 2018


Wat hebben wij een leuke ervaring gehad in Sanoli bij de familie van Manoj. Een homestay gerealiseerd door de twee gastvrije zussen Patries en Naomi. We hebben daar het dagelijkse leven van deze lieve familie mogen meemaken. We hebben kleding laten maken door Yjotti, naan gebakken met Anita en door het dorp met zn hartelijke bewoners gewandeld. Aansluitend hebben wij een 14 daagse tour gemaakt met Manoj in een fijne schone auto met airco, vers koud water en hotspot zodat we tussen alle onvergetelijke ervaringen door de beschikking hadden over internet. Manoj is een ervaren voorzichtige en zeer betrouwbare chauffeur die ons veilig 3000 km langs alle prachtige plekken in Rajasthan heeft rondgereden. Hij verteld onderweg veel over de bezienswaardigheden en brengt je naar alle mooie locaties en hotelletjes. We hebben de mooiste paleizen, forten, woestijn en tempels bezocht en bekeken. We hebben incredible India wat beter leren kennen en begrijpen. Het was een heerlijke onvergetelijke reis. Een echte aanrader!!!! Bedankt voor alle goede zorg.

Eric Gommans Oktober 2018


Wat een heerlijke beleving hebben we gehad in Great India!! We hebben dankzij Manoj een prachtige totaal beleving mogen ervaren. Van de prachtige romantiek bij de Taj Mahal tot de back to basic in de woestijn bij Jaisalmer. In het chaotische verkeer in India weet Manoj ons veilig en beheerst te manoeuvreren van de ene naar de ander locatie. Daarbij vertelt hij je ook nog wat je onderweg tegenkomt. Op het juiste moment adviseert hij ons een gids. We voelden ons veilig op alle plekken. Na onze rondreis een afsluitend verblijf in de homestay in Sanoli bij de vriendelijke en gastvrije familie van Manoj. Patries en Naomi hebben daar een heerlijke homestay gemaakt met duidelijke invloeden uit Nederland aangepast aan de Indiaase cultuur. Fijn bed,goed eten en alles brandschoon. Kortom onze reis was van A tot Z perfect in orde Een 100% aanrader. Enorm bedankt !!!

Jeroen Bouwmans Oktober 2018


Een ervaring om nooit te vergeten !!!!! Rondreis en verblijf homestay met Manoj. India is 100% anders dan onze westerse wereld. Wij hebben er enorm van genoten. Manoj heeft ons fantastisch begeleid op onze rondreis.
 • Hij rijdt rustig en beheerst( dit is een enorme prestatie gezien het enorme drukke verkeer )
 • Maatwerk ten top: regelt( in alle prijsklassen) hotels, restaurants en gidsen als je dit wilt. Alles flexibel en tegen betere tarieven dan op bekende sites.
 • Bijzonder vriendelijk in de omgang
 • Veel kennis van de cultuur ,bezienswaardigheden en de omgeving
 • Flexibel, niet alleen qua tijden maar ook tussentijdse verandering van reisprogramma.
 • Veilig gevoel
 • Controleert zelfs de factuur van het hotel zodat het ontbijt niet ten onrechte in rekening wordt gebracht.
Wij hebben onze reis afgesloten met een verblijf in de homestay. Heel erg gastvrij, geweldig eten en echt gezellig. We werden meteen uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een babyparty om te vieren dat er een jongetje was geboren in het dorp. Al met al een bijzondere reis en unieke ervaring

Manouk Lohuis augustus 2018


Wat een leuke ervaring was het om bij Manoj en zijn familie te slapen! De kinderen zijn vol enthousiasme en laten je graag van alles zien en willen ook graag spelletjes spelen als je dat leuk vindt. De vrouwen vinden het geweldig als je komt helpen met koken. Verder op de motorbike met een neef de omgeving verkend en door het dorpje rondgelopen waarbij je wordt uitgenodigd om chai te drinken. Ik had het geluk dat er net een baby geboren was bij een vriend van de familie dus daar zijn we ook langs geweest. Ik ben helemaal ondergedompeld in het Indiase leven en ze hebben me van alles uitgelegd. LEUK !!

Janny Pleijsier november 2017


Tijdens ons verblijf in India hebben wij een tour van 5 dagen met Manoj gemaakt, vanuit Delhi naar het zuiden van Rajasthan. Ondanks het feit dat wij hem pas op een laat moment belden, stond hij de volgende dag op de afgesproken tijd klaar voor ons hotel. Tijdens onze reis heeft hij ons uitgenodigd om een nacht in zijn eigen dorp te logeren. Dit was voor ons een hele mooie ervaring. De kans te krijgen om te ervaren hoe er op het platteland van India geleefd wordt,is bijzonder. Ook heeft Manoj ons veel verteld over zijn cultuur en de manier van leven. India is een land waar je veel indrukken opdoet en de reis met Manoj was voor ons een hoogtepunt van onze India reis !

Hanita, Sietske en Marion november 2017


Eind 2017 hebben wij met Manoj een onvergetelijke rondreis gemaakt door Rajasthan. Dit was onze eerste India rondreis maar zeker niet de laatste. Het hoogtepunt van onze reis was toch wel ons verblijf van 3 nachten in de prachtige en comfortabele homestay van Manoj en zijn familie in Sanoli, een agrarisch dorp waar de wegen ongeplaveid zijn en het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. De hartelijke ontvangst van Anita, Jyotti en hun kinderen maakten dit verblijft tot een cadeautje.We kregen de kans om een paar dagen deel uit te maken van het Indiase gezins en dorpsleven. Er is geen restaurant in het dorp maar het eten dat Jyotti en Anita koken is echt heerlijk en ook samen koken was een ware beleving. Na het avondeten eindigden we steevast met zn alle op het dakterras en ik weet niet wie er meer genoten heeft. Wij, hun gasten, of Anita Jyotti en de kinderen. Kort samengevat krijg je een combinatie aangeboden van :
 • Maatwerk rondreis met ruimte voor aanpassingen onderweg
 • Toeristische hoogtepunten met een verblijf bij de locals
 • Prachtige en comfortabele homestay met heerlijke bedden.
 • Je komt op plaatsen waar de meesten toeristen niet komen
 • Een vriendelijke gids en goede chauffeur, die er alles aan doet om het je naar de zin te maken
 • Veiligheid voorop !! Manoj rijdt rustig en veilig.

rivka and Ilan Israel december 2017


Manoj is an intelligent person that helped us in our trip in India. He select good quality hotels, resolve all our problems with communication and money. He took us to places we didn,t know about. He is a very nice caring person and a professional driver.

Ingrid november 2016


In november 2016 ben ik met Manoj in New Delhi, Jaipur en Agra geweest.Mijn eerste keer in India. Ik vond het best spannend om alleen te reizen in dit land maar Manoj maakte het uiterst gemakkelijk. Hij is een goede en rustige chauffeur, spreekt goed Engels en weet veel te vertellen over India. Prettig gezelschap. Aan het einde van mijn trip ben ik ook nog een paar dagen te gast geweest bij zijn familie in de homestay. Een super leuke ervaring die ik niet had willen missen. Hoewel je echt in een klein dorpje verblijft, is het comfort van de kamer en badkamer prima. Zijn vrouw Anita en schoonzus Jyotti zijn hartelijke gastvrouwen en de kinderen zijn ontzettend lief. Ze maken het je goed naar de zin en het ontbreekt je aan niets. Heerlijk Indiaas eten. Ik heb het plattelandsleven meegemaakt en dat is een unieke ervaring: ruim 70 jaar terug in de tijd met een smartphone in je hand. Ik had het niet willen missen!

Saskia en Francien oktober 2017


Wat een geweldige tijd hebben wij gehad in de homestay in Sanoli. De ontvangst was hartverwarmend. Eerst wat bijkomen in een schone gezellige kamer met een heerlijk bed. Op het dakterras keken we uit op het authentieke dorpje, we konden er lekker chillen en genieten van de heerlijk verse vegetarische maaltijden en de chai. We voelden ons erg welkom. In de homestay is een schone moderne douche met warm water en de mogelijkheid om je kleding te wassen. Wij vonden het heel gezellig om s avonds met de kinderen Ayhus, Sakshi en Tapan spelletjes te spelen en hebben geweldige herinneringen aan de familiebingo. Het leek alsof we 100 jaar terug gingen in de tijd toen we door het dorp liepen, de mensen nodigden ons uit voor chai en we hebben genoten van deze hartverwarmende contacten. Wij hebben het als heel bijzonder ervaren om het familieleven van zo dichtbij mee te maken. In de plaatselijke winkel hebben we prachtige kleurrijke stoffen gekocht waar Jyotti kaftans voor ons van gemaakt heeft. Sanoli homestay was voor ons echt een hoogtepunt van onze reis door India. Wij gaan zeker terug ! Met Manoj, de man des huizes en tevens onze driver hebben we veel plezier gehad. Hij bracht ons veilig naar de plaatsen die we wilden bezoeken, hij denkt mee en doet suggesties. Zijn auto is elke dag keurig schoon en er is vers drinkwater en wifi.

Dirk en Fleur december 2016


In december 2016 hebben wij een fantastische 'Golden Triangle' rondreis met Manoj gemaakt. Het was heerlijk om na het ervaren van de Delhi-shock even tot rust te komen en te genieten in het echte India in Sanoli. Manoj is een echte Indiase gentleman en laat door zijn kennis en ervaring zijn land op een bijzondere manier zien. Wij komen ongetwijfeld nog een keer terug om met hem het noorden van India te verkennen.

Wendy de Boer - januari 2017


Manoj is een echte aanrader. Je kunt met hem een dagtrip in Delhi maken maar je kunt hem ook voor langere tijd boeken en een rondreis door Rajasthan maken. Hij haalt je op van het vliegveld. Je kunt bij hem thuis slapen in de Homestay in een fantastisch lokaal dorp. Hij heeft daar echt een schattig ingerichte kamer. Je wordt warm onthaald door zijn familie en van s'ochtends tot s'avonds wordt je verwend met heerlijk eten en gezelligheid. Je ontmoet de lokale bevolking en er is ook een markt in de buurt. Ik vond het echt een bijzondere intense ervaring. Voor de fotografie liefhebbers onder ons, ga er lekker op uit en laat Manoj je naar alle fotogenieke plekken brengen. Manoj is naast een geweldige driver ook een goede assistent voor mij geweest bij het fotograferen. Hij wist mij op veel mooie plekken te brengen.